ALARMI ZA SVE VRSTE OBJEKATA

 

U ponudi imamo Paradox alarme, HOME 3 alamni sistem kao i DSC alarme. Za razliku od video nadzora alarmni sistemi su koncipirani da pri detekciji pokreta osobe, otvaranjem vrata ili prozora, lomljenjem stakla, aktiviraju sirenu (može da bude i nečujno) i pozivaju vlasnika objekta na telefon ili šalju SMS poruku da je alarm aktiviran (u nekim mogućnostima i policiju).

Alarmi imaju svoju namenu u gotovo svim delatnostima. Tako imamo alarmne sisteme za firme, lokale, kafiće, restorane, butike, kuće, stanove, proizvodne i industrijske hale itd. U zavisnosti od složenosti objekta bira se vrsta i namena alarmnog sistema.

HOME 3 alarmi su idealni za stanove, garaže, manje lokale i sl. Jako pouzdan alarm, sa aktivacijom/deaktivacijom putem daljinskih upravljača. Lako proširiv sistem koji pored detektora pokreta podržava i detektore loma stakala, detektore dima, magnetne kontakte za vrata i prozore, telefonsku dojavu alarma… HOME 3 alarmna centrala je ,,all in one”. Nalazi se u metalnoj kutiji sa tamper zaštitom (zaštita od krađe i loma centrale), ima integrisanu sirenu jačine 120dB. Poseduje sopstveni akumulator, alarm nastavlja da radi i nakon nestanka električne energije.

Paradox alarmi su najpouzdaniji i najpoznatiji alarmni sistemi na svetu. Ugrađujemo žičane Paradox alarme kao i bežične Pardox alarme. Prednost bežičnog alarma jeste što nema provlačenja kablova, štmeovanja, postavljanja kanalica, samim tim se ne kvari izgled već sređenog objekta. Pouzdanost bežičnih alarma nije ništa manja od žičanih, što znači da su maksimalno pouzdani i 100% sigurni. Uvek postoji opcija kombinovanog alarma, na primer da sirena i šifrator za alarm budu žičani a detektori pokreta bežični.

Cena alarma Paradox zavisi od toga da li je alarm žičani ili bežični, od broja detektora pokreta ili magnetnih kontakata i drugih dodataka za Paradox alarme.

Ugradnja alarma se u proseku uradi za 1 dan. Ugradnja Paradox alarma obuhvata idejno rešenje, postavljanje kompletne instalacije, postavljanje alarmne centrale, senzora, sirene, šifratora i drugih dodataka po želji klijenta. Nakon toga pristupa se programiranju alarma, prilagođavanje sistema rada korisnku i obuka za korišćenje alarmnog sistema.

en_USEnglish
en_USEnglish